Ik voelde en zag er niet altijd op mijn best uit, zoals nu. Omdat ik als tiener erg zelfbewust werd, begon ik met diëten toen ik ongeveer 12 jaar oud was. Ik was altijd erg gefocust op hoe ik eruit zag, hoe anderen naar me keken en ik maakte me zorgen over wat andere mensen van mij dachten. In mijn wereld werden dunne mensen geaccepteerd en gerespecteerd. Dus mijn 12-jarige ik nam informatie over hoe gewicht te verliezen van schoonheidsmagazines, internet en mainstream media.

Wanneer ik eindelijke stopte met jo-jo diëten

Kort nadat ik getrouwd was, veranderde er iets. Ik raakte zwanger en wilde onze baby de beste start in het leven geven. Ik wist dat ik mijn levensstijl moest veranderen: van het eten van sterk bewerkt voedsel en het overvloedig drinken van alcohol elk weekend, om een ​​gezond kind op te laten groeien. Dus begon ik kleine veranderingen aan te brengen. Ik stopte met het drinken van alcohol en ik stopte met fastfood en frisdrank. Ik begon meer groenten en vlees te eten en had een goede gezonde zwangerschap. Ik was gemotiveerd omdat alles wat ik deed, ik deed voor onze baby. Ik begon meer onderzoek te doen naar gezonde gewoonten en voeding. Ik deze keer niet op zoek naar diëten om af te vallen, ik was op zoek naar gezond leven. En dat heeft me geleid tot het ketogene dieet en de levensstijl waar ik verliefd op werd.

Ik realiseerde me dat ik gezond moest worden om af te vallen. Ik veranderde mijn manier van denken: van er dun uitzien naar me goed voelen. Ik heb samen met mijn man besloten om met het hele gezin over te stappen op de ketogene levensstijl en dat doen we nu al jaren. Ik voel me nu beter dan ooit.

Nu ik weet wat ik nu weet, zou ik willen dat ik mijn 12-jarige zelf kon vertellen dat ik niet waardeloos, lui, zwak of gebrek aan discipline ben. De reden dat ik niet kon afvallen, was omdat ik ingrediënten at waar ik door de voedingsindustrie verslaafd aan raakte. En dat kwam omdat ik verkeerd geïnformeerd was over voeding.

Waarom ik 'the keto babe' oprichtte

Ik wist dat ik niet de enige was die worstelde met een jojo-dieet. Ik heb, en zie nog steeds, veel vrouwen die worstelen om af te vallen en op gewicht te blijven. Ze worstelen en lijden. En het is onnodig lijden als je de basisprincipes van het ketogeen dieet toepast. Nadat ik zelf zo lang op het ketogeen dieet was geweest en de transformatie die ik doormaakte, had ik het gevoel dat ik vrouwen moest helpen die vastzaten zoals ik vroeger.

Ik volgde een certificering keto-coachingprogramma bij Dr. Eric Berg om meer kennis over coaching op te doen, las elk boek dat ik in handen kon krijgen en dat me meer kennis en inzichten zou kunnen geven, en ik begon vrouwen te coachen. Want geloof het of niet, keto voor vrouwen is niet hetzelfde voor mannen. Vanwege één factor: we zijn geen mannen, en dat is onze superkracht.

Vrouwen hebben verschillende hormonen en ze spelen een grote rol bij gewichtsverlies en er moet rekening mee worden gehouden bij het maken van veranderingen in levensstijl. Ik heb verbazingwekkende transformaties gezien.

Vrouwen nemen de controle over hun gezondheid terug en voelen zich zelfverzekerder en energieker. Ik begon deze geweldige vrouwen te helpen hun doelen te bereiken en ik wilde meer doen. Daarom heb ik mijn kennis en tools online gezet, zodat meer vrouwen kunnen leren over de ketogene levensstijl en hun leven kunnen veranderen. Mijn missie is om een ​​gemeenschap van krachtige vrouwen op te bouwen die niet alleen hun fysieke gezondheid maar ook hun mentale gezondheid hebben zelf in handen krijgen. Omdat gezond denken begint met gezond eten en een ondersteunende gemeenschap om je heen hebben.

%d bloggers like this: