COACHING 1:1
COACHING IS THE BRIDGE THAT TAKES YOU FROM WANTING SOMETHING TO ACTUALLY ACHIEVING IT.

Veranderingen in levensstijl kunnen behoorlijk eenzaam en overweldigend zijn, vooral als het gaat om je dieet. Misschien weet je niet waar je moet beginnen met het aanbrengen van veranderingen of weet je misschien niet precies wat keto is en hoe je het in je dagelijkse leven kunt integreren. Dit is waar coaching een grote hulp kan zijn. Evy is getraind, leeft al jaren de ketogene levensstijl en werkte samen met andere vrouwen die begeleiding nodig hadden. Ze heeft de kennis en weet wat werkt en wat niet. Er zijn veel manieren om af te vallen, maar niet alle zijn gezond.

Omdat we allemaal individuen zijn en ons in verschillende levensfasen bevinden, is wat voor de ene persoon goed werkt, misschien niet voor jou. Wanneer je de eerste keer faalt, is het gemakkelijk om je doel om af te vallen en een gezond leven te leiden, op te geven. Om je op het juiste pad te begeleiden, gaat Evy dieper in op jouw persoonlijke verhaal en begeleidt hij je daarin. Eén dieet is niet voor iedereen, en om het giswerk uit gezondheid en gewichtsverlies weg te nemen, is Evy hier om je te ondersteunen en je klaar te stomen voor succes door middel van een effectieve persoonlijke benadering.

1:1 Maandelijkse coaching pakket

€ 225

Wat is er inbegrepen?

DE VOORDELEN VAN EEN KETOGEEN DIEET VOOR VROUWEN

DE VOORDELEN VAN HET HEBBEN VAN EEN COACH

MOTIVATIE

We hebben allemaal wel eens dagen dat we er geen zin in hebben of vergeten waarom we aan een gezonde levensstijl zijn begonnen. Een coach is er om je te herinneren aan wat mogelijk is en om je op de goede weg te houden.

TECHNISCHE KENNIS & ERVARING

Ja, je zou zelf kunnen beginnen met keto en intermitterend vasten. Maar met een keto-coach aan je zijde, neem je een kortere weg naar wat werkt en wat niet. Als je daar iemand hebt met expertise, kom je veel sneller en gemakkelijker waar je wilt zijn. Een coach "is er geweest, heeft dat gedaan" en weet hoe hij je worstelingen kan overstijgen.

REKENSCHAP

Een coach helpt je doelen voor jezelf te stellen, deze te bereiken en geeft je een reality check wanneer je niet de acties onderneemt die nodig zijn om te komen waar je wilt zijn. Evy is er precies wanneer je haar nodig hebt. Ze is slecht een berichtje verwijderd.

CREËER EEN BLIJVENDE LEVENSSTIJL

Vermijd het aannemen van de ketogene levensstijl als een 'nieuw dieet' waar je je maar tijdelijk aan kunt houden. Door te leren hoe je jouw ketogene levensstijl kunt aanpassen aan uw dagelijks leven op een manier die voor jou het beste werkt in plaats van op een manier die voor alle anderen werkt. Een coach kan het plan afstemmen op jouw doelen en persoonlijke leven, en je begeleiden naar je toekomstige beste zelf.

IS COACHING WEL IETS VOOR JOU?

JA

NEEN

GREAT CHANGE REQUIRES SUPPORT. IF YOU COULD HAVE DONE IT BY YOURSELF, YOU WOULD HAVE BY NOW.

Heb jij nood aan een coach? Neem contact op!

%d bloggers like this: