KETO NUTELLA PASTA

Als kind was mijn ontbijt altijd een sneetje brood met een lekker beleg van Nutella. Dat was totdat ik me realiseerde dat dit ontbijt niet geschikt was voor mijn ketogene levensstijl. Dus maakte ik een vervanger. Je kunt deze spread gebruiken samen op het 90 seconden keto brood, eiwitbrood of zelfs wat keto notenbrood.

Het beste van deze keto Nutella-pasta is dat het natuurlijke, gezonde ingrediënten bevat en (naar mijn mening) heerlijk smaakt met slechts 1,1 gram koolhydraten per eetlepel.

3 MINUTEN KETO TORTILLA

Deze makkelijke keto tortilla’s zijn mijn nieuwe favoriet op Taco Tuesday of als ik zin heb in een ontbijttortilla. Ze zijn zo gemakkelijk en snel te bereiden: in totaal ongeveer 3 minuten. Bovendien zijn ze natuurlijk koolhydraatarm. Slechts 2 gram koolhydraten per tortilla.

90 SECONDEN KETO BROOD

eerste is het heerlijk, en ten tweede is het superhandig om een ​​snelle hap te hebben. Wel, hier is het goede nieuws: er is een manier om keto-vriendelijk brood te maken dat supergemakkelijk en snel klaar te maken is. 90 seconden om precies te zijn! Met slechts 3 gram koolhydraten per broodje!

KETO TZATZIKI SAUS

Breng Griekenland op tafel met deze gemakkelijke en keto-vriendelijke tzatizki-saus! Dit recept is zo gemakkelijk en snel te bereiden, je hebt maar 7 ingrediënten nodig en je hebt een heerlijke en romige tzatziki-saus!

KETOGENE AMANDELCAKE

Zin in een lekker stukje cake zonder al te veel koolhydraten? Ik heb het perfecte recept! Met slechts 5 gram koolhydraten per stuk kun je genieten van de zoetigheden zonder suiker. Deze cake is perfect voor iedereen die een glutenvrij, zuivelvrij, ketogeen dieet volgt.

LACTOSEVRIJE KETO BROWNIES

Deze brownies zijn perfect voor wanneer je een dessertje wil na het eten, of zin hebt om te bakken. Ze zijn ideaal voor als je lactose intolerant bent of iemand wil laten kennismaken met een heerlijk ketogeen gebak. 1 portie heeft een totaal van 1g netto koolhydraten. Ik maak ze zelf vaak samen met mijn …

Ketogeen eiwitbrood

Een brood dat keto-vriendelijk is en bijna dezelfde textuur heeft als gewoon brood? Het bestaat! Dit keto-eiwitbrood komt het dichtst in de buurt van je sandwichbrood. Gemaakt met slechts 4 ingrediënten en minder dan 1 g koolhydraten per sneetje.